Kliko-ombouw van A-kwaliteit geïmpregneerd vurenhout. De ombouw wordt afgestemd op uw formaat kliko's. De ombouw is in elke RAL kleur te verkrijgen. Kant-en-klare aflevering en afmontering op locatie

14 Producten beschikbaar
Pagina 1 van 2

Kliko-ombouw met deuren

Een containerberging om de kliko’s in elke tuin op een handige manier te verbergen.Vanwege het design is deze ombouw zelfs een mooi meubelstuk voor in de tuin geworden, omdat het product in elke RAL kleur te verkrijgen is. Deze designs zijn al ruim 7 jaar doorontwikkeld tot een topkwaliteit product.

Een stijgende trend is het wel te noemen. Maar vooral een toenemende vraag, want in Nederland wordt er op steeds meer plaatsen afval gescheiden. Dit is natuurlijk hartstikke goed, maar u krijgt er ook meer kliko’s voor terug. Vaak verschillende formaten kliko’s. Wij zorgen ervoor dat de ombouw wordt geproduceerd, afgestemd op de formaat afvalcontainers. Daarna kant en klaar wordt afgeleverd en afgemonteerd bij u thuis.

Steeds meer hoveniers en tuincentra sluiten zich bij ons aan om deze ombouwen aan te bieden bij het ontwerpen, onderhouden en/of opknappen van de tuin. Dit "meubelstuk" is tegenwoordig onmisbaar in de Nederlandse tuin!

Liever een containerbox met deuren en stalen frame? Bekijk deze hier.